Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11452/32440
Başlık: | Oat usage in food production as a bioactive component source |
Yazarlar: | Uludağ Üniversitesi/Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu/Gıda İşleme Bölümü. Göçmen, Duygu Aydın, Emine Kılcı, Aslı Yükselci Aydın, Merve GYD-5288-2022 |
Anahtar kelimeler: | Biochemistry & molecular biology Life sciences & biomedicine - other topics Cell biology |
Yayın Tarihi: | Nis-2013 |
Yayıncı: | Wiley |
Atıf: | Göçmen, D. (2013). “Oat usage in food production as a bioactive component source”. Faseb Journal, 27. |
Açıklama: | Bu çalışma, 20-24 Nisan 2013 tarihleri arasında Boston[Amerika Birleşik Devletleri]’da düzenlenen Joint Annual Meeting of the ASPET/BPS at Experimental Biology (EB)’da bildiri olarak sunulmuştur. |
URI: | http://hdl.handle.net/11452/32440 |
ISSN: | 0892-6638 |
Koleksiyonlarda Görünür: | Web of Science |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.