Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11452/21282
Başlık: The bitter substances and the aroma components of the hops, grown in Turkey
Yazarlar: Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi.
Kılıç, O.
Anahtar kelimeler: Food science & technology
Hops
Yayın Tarihi: 1986
Yayıncı: Verlag Hans Carl
Atıf: Kılıç, O. (1986). ''The bitter substances and the aroma components of the hops, grown in Turkey''. Monatsschrift Fur Brauwissenschaft, 39(7), 259-262.
URI: https://agris.fao.org/agris-search/search.do?recordID=DE86J0243
http://hdl.handle.net/11452/21282
ISSN: 0723-1520
Koleksiyonlarda Görünür:Web of Science

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.