Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11452/30676
Başlık: Resistant starch as a novel food ingredient in human nutrition
Yazarlar: Uludağ Üniversitesi/Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojileri Bölümü.
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
0000-0003-2084-7076
Göçmen, Duygu
Dündar, Ayşe Neslihan
AAA-3876-2022
Anahtar kelimeler: Biochemistry & molecular biology
Life sciences & biomedicine - other topics
Cell biology
Yayın Tarihi: Nis-2013
Yayıncı: Wiley
Atıf: Göçmen, D. ve Dündar, A. N. (2013). “Resistant starch as a novel food ingredient in human nutrition”. Faseb Journal, 27.
Açıklama: Bu çalışma, 20-24 Nisan 2013 tarihlerinde Boston[ABD]'da yapılan Joint Annual Meeting of the ASPET/BPS at Experimental Biology (EB)'da bildiri olarak sunulmuştur.
URI: http://hdl.handle.net/11452/30676
ISSN: 0892-6638
Koleksiyonlarda Görünür:Web of Science

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.