2013 Cilt 27 Sayı 2 Koleksiyon ana sayfası İstatistikler

Gözat
Yeni eklenen ögeler hakkında e-posta ile bildirim almak için bu koleksiyona üye olunuz. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Koleksiyonun Öğeleri (Azalan sırasına Gönderi Tarihi göre sıralandı): 1 - 17 arası 1
Yayın TarihiBaşlıkYazar(lar)
2013-12-30Dünyada üretilen fermente ürünler: Tarihsel süreç ve sağlık ile ilişkileriKaraçıl, Merve Şeyda; Tek, Nilüfer Acar
2014-01-15Doğal antioksidanlar ve süt ve süt ürünlerinde kullanımıBaladura, Emrah; Şimşek, Bedia
2013-12-30Amaranthus spp: Kimyasal bileşimi ve fırın ürünlerinde kullanımıBoz, Hüseyin
2013-11-28Incubation conditions affect chick quality and broiler performanceUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Zootekni Bölümü.; Sözcü, Arda; Aydın, İpek
2013-11-28Broiler chick quality and scoring methodsUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Zootekni Bölümü.; İpek, Aydın; Sözcü, Arda
2013-11-18Sütün antioksidan enzimleri ve biyolojik etkileriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Usta, Buse; Ersan, Lütfiye Yılmaz
2013-08-21Bitkisel üretimde allelopatiGürsoy, Mehtap; Balkan, Alpay; Ulukan, Hakan
2013-11-08Süt ürünlerinde probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu II: Kaplama materyalleri ve süt ürünlerinde uygulamalarUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Altun, Berna; Özcan, Tülay
2013-11-08Süt ürünlerinde probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu I: Enkapsülasyon teknikleriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Özcan, Tülay; Altun, Berna
2013-12-29Türkiye’de tavuk eti tüketim alışkanlıkları ve marka tercihleriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Tarım Ekonomisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Karacabey Meslek Yüksek Okulu.; Dokuzlu, Sertaç; Barış, Oktay; Hecer, Canan; Güldaş, Metin
2013-09-16Bazı baklagil kaba yemlerinin İn vitro gaz üretimi, metabolik enerji, organik madde sindirimi ve mikrobiyal protein üretimlerinin karşılaştırılmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Zootekni Bölümü.; Canbolat, Önder; Kara, Hüseyin; Filya, İsmail
2013-12-13The effects of lecithin and polyglycerol polyricinoleate (PGPR) on quality of milk, bitter and white chocolatesUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Peker, Burak Barkın; Suna, Senem; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2013-12-23Adana’da açık alan domates yetiştiriciliğinde Tuta absoluta (Meyrick) (Lepidoptera: Gelechiidae) ve doğal düşmanlarının popülasyon takibiPortakaldalı, Mustafa; Öztemiz, Sevcan; Kütük, Halil
2013-10-17Ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) çeşitlerinde farklı tavlama rutubeti ve sürelerinin kalite özellikleri üzerine etkileriKınabaş, Samet; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri Bölümü.; Yağdı, Köksal
2013-07-13Bazı ileri ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) hatlarının Bursa koşullarında verim özellikleri yönünden performansının araştırılmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri Bölümü.; Kurt, Özlem; Yağdı, Köksal
2013-08-13Farklı demir dozlarının Limonium sinuatum bitkisinde gelişim, verim ve kalite üzerine etkisiAkat, Hülya; Altunlu, Hakan; Esetlili, Bihter Çolak; Akat, Özlem; Demirkan, Gülbin Çetinkale; Yokaş, İbrahim
2013-12-16Farklı tuz konsantrasyonlarının tritikale çeşitlerinin çimlenmesi üzerine etkileriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri Bölümü.; Çifci, Esra Aydoğan; Kurt, P. Özlem; Yağdı, Köksal
Koleksiyonun Öğeleri (Azalan sırasına Gönderi Tarihi göre sıralandı): 1 - 17 arası 1