Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11452/19446
Başlık: Konveks harmonik dönüşümlerin konvolüsyonları
Diğer Başlıklar: Convolutions of the convex harmonic mappings
Yazarlar: Yaşar, Elif
Özdemir, Özge
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Matematik Ana Bilim Dalı.
Anahtar kelimeler: Harmonik fonksiyon
Yalınkat fonksiyon
Konvolüsyon
Harmonic function
Univalent function
Convolution
Yayın Tarihi: 6-Ağu-2019
Yayıncı: Bursa Uludağ Üniversitesi
Atıf: Özdemir, Ö. (2019). Konveks harmonik dönüşümlerin konvolüsyonları. Yayınlanmamış yüksek lisans tezi. Bursa Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü.
Özet: Bu çalışma temel olarak harmonik bir yönde (reel eksen yönünde) konveks fonksiyonların konvolüsyonlarını incelemektedir ve dört bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde, tezin amacı, kapsamı ve mevcut çalışmalar içindeki yeri belirtilmiştir. İkinci bölümde, analitik ve harmonik fonksiyonlarla ilgili çalışmada kullanılacak olan temel tanım ve teoremler verilmiştir. Üçüncü bölümde, ele alınan konu ile ilgili bazı çalışmalar incelenmiş ve orijinal bir problemin çözümü araştırılmıştır. Dördüncü bölümde, çalışmada elde edilen sonuçlar özetlenmiş ve araştırılacak bir problem verilmiştir.
This study investigates basically the convolution of harmonic convex functions in one direction (direction of the real axis) and consists of four chapters. In the first chapter, the aim, scope and the placement in the literature are given. In the second chapter, basic definitions and theorems related to analytic and harmonic functions which are used in the study are stated. In the third chapter, some studies are given due to the considered problem and solution of an original problem is investigated. In the forth chapter, the obtained results are summarized and a problem is given for further investigation.
URI: http://hdl.handle.net/11452/19446
Koleksiyonlarda Görünür:Fen Bilimleri Yüksek Lisans Tezleri / Master Degree

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
592886.pdf1.68 MBAdobe PDFKüçük resim
Göster/Aç


Bu öğe kapsamında lisanslı Creative Commons License Creative Commons