Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11452/18352
Başlık: | Campylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörler |
Diğer Başlıklar: | Factors causing the inhibition and inactivation of Campylobacter jejuni |
Yazarlar: | Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi. Anar, Şahsene Çetinkaya, Figen |
Anahtar kelimeler: | Campylobacter jejuni |
Yayın Tarihi: | 1998 |
Yayıncı: | Uludağ Üniversitesi |
Atıf: | Anar, Ş. ve Çetinkaya, F. (1998). “Campylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörler”. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 17(1-2-3), 183-190. |
Özet: | Bu makalede, gıda enfeksiyon etkenleri arasında yer alan C jejuni 'nin inhibisyonu ve inaktivasyonuna neden olan çeşitli faktörler üzerinde durulmuştur. In this review, some factors causing the inhibition and inactivation of Campylobacter jejuni, one of the food infection bacteria, are discussed. |
URI: | http://hdl.handle.net/11452/18352 |
ISSN: | 1301-3173 |
Koleksiyonlarda Görünür: | 1998 Cilt 17 Sayı 1-2-3 |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
17_1_19.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
Bu öğe kapsamında lisanslı Creative Commons License