Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11452/18352
Başlık: Campylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörler
Diğer Başlıklar: Factors causing the inhibition and inactivation of Campylobacter jejuni
Yazarlar: Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.
Anar, Şahsene
Çetinkaya, Figen
Anahtar kelimeler: Campylobacter jejuni
Yayın Tarihi: 1998
Yayıncı: Uludağ Üniversitesi
Atıf: Anar, Ş. ve Çetinkaya, F. (1998). “Campylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörler”. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 17(1-2-3), 183-190.
Özet: Bu makalede, gıda enfeksiyon etkenleri arasında yer alan C jejuni 'nin inhibisyonu ve inaktivasyonuna neden olan çeşitli faktörler üzerinde durulmuştur.
In this review, some factors causing the inhibition and inactivation of Campylobacter jejuni, one of the food infection bacteria, are discussed.
URI: http://hdl.handle.net/11452/18352
ISSN: 1301-3173
Koleksiyonlarda Görünür:1998 Cilt 17 Sayı 1-2-3

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
17_1_19.pdf1.98 MBAdobe PDFKüçük resim
Göster/Aç


Bu öğe kapsamında lisanslı Creative Commons License Creative Commons