Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11452/10788
Başlık: | Besin allerjileri |
Diğer Başlıklar: | Food allergies |
Yazarlar: | Uludağ Üniversitesi/Tıp Fakültesi/Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı/Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme Bilim Dalı. Özkan, Tanju Erdemir, Gülin |
Anahtar kelimeler: | Alerji Besin alerjisi Çocukluk çağı İmmün sistemi Food allergies Immune system Childhood |
Yayın Tarihi: | 2006 |
Yayıncı: | Uludağ Üniversitesi |
Atıf: | Özkan, T. ve Erdemir, G. (2006). "Besin allerjileri". Güncel Pediatri, 4(3), 75-79. |
Özet: | Besinlere bağlı allerjik reaksiyonlar insanların %25'inde görülmekle birlikte, öykü ve laboratuar testleri ile belirlenen gerçek prevalansı süt çocuklarında %2- 8, yetişkinlerde ise %2'dir. |
URI: | https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/909956 http://hdl.handle.net/11452/10788 |
ISSN: | 1304-9054 1308-6308 |
Koleksiyonlarda Görünür: | 2006 Cilt 4 Sayı 3 |
Bu öğe kapsamında lisanslı Creative Commons License