Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11452/10788
Başlık: Besin allerjileri
Diğer Başlıklar: Food allergies
Yazarlar: Uludağ Üniversitesi/Tıp Fakültesi/Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı/Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme Bilim Dalı.
Özkan, Tanju
Erdemir, Gülin
Anahtar kelimeler: Alerji
Besin alerjisi
Çocukluk çağı
İmmün sistemi
Food allergies
Immune system
Childhood
Yayın Tarihi: 2006
Yayıncı: Uludağ Üniversitesi
Atıf: Özkan, T. ve Erdemir, G. (2006). "Besin allerjileri". Güncel Pediatri, 4(3), 75-79.
Özet: Besinlere bağlı allerjik reaksiyonlar insanların %25'inde görülmekle birlikte, öykü ve laboratuar testleri ile belirlenen gerçek prevalansı süt çocuklarında %2- 8, yetişkinlerde ise %2'dir.
URI: https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/909956
http://hdl.handle.net/11452/10788
ISSN: 1304-9054
1308-6308
Koleksiyonlarda Görünür:2006 Cilt 4 Sayı 3

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
4_3_4.PDF79.43 kBAdobe PDFKüçük resim
Göster/Aç


Bu öğe kapsamında lisanslı Creative Commons License Creative Commons