Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11452/3682
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKaymakçı, Mustafa-
dc.date.accessioned2019-12-19T13:21:11Z-
dc.date.available2019-12-19T13:21:11Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationKaymakçı, M. (2009). "Türkiye koyunculuğu". Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 23(2).tr_TR
dc.identifier.issn2651-4044-
dc.identifier.urihttps://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/154091-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/3682-
dc.description.abstractTarım, yararlı bitki ve hayvanların yetiştirilmesi ve ürünlerinin değerlendirilmesi etkinliklerinin bütünü olarak tanımlanabilir. Bu bağlamda, tarım insanlara buğday, et, süt, meyve, sebze, yün ya da lif üretir. Bunlarla bir yandan beslenir, bir yandan da giyiniriz. İnsan yemek yiyerek ve giyinerek doğanın döngüsüne girer, toprak, su ve güneşle kardeş olur. Bu nedenle tarım, bütün kültürlerde, inançlarda ve felsefede kaçınılmaz bir yer alır. Kısaca, tarım çıktılarından yararlanmak, bir insanlık hakkı olarak kabul edilir.tr_TR
dc.language.isotrtr_TR
dc.publisherUludağ Üniversitesitr_TR
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rightsAtıf 4.0 Uluslararasıtr_TR
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subjectKoyunculuktr_TR
dc.titleTürkiye koyunculuğutr_TR
dc.typeArticleen_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergitr_TR
dc.identifier.volume23tr_TR
dc.identifier.issue2tr_TR
dc.relation.journalBursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi / Journal of Agricultural Faculty of Bursa Uludag Universitytr_TR
Appears in Collections:2009 Cilt 23 Sayı 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23_2_1.pdf178.39 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons