Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 499 (Search time: 0.229 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Sıçanlarda intestinal iskemi ve iskemi/ reperfüzyon hasarında ısı şok protein 32 cevabıKahveci, Nevzat; Öztürk, Ersin; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Fizyoloji Anabilim Dalı.
2002-04-30Yıldız ve genç güreşçilere uygulanan antrenman programının bazı fizyolojik özellikler üzerine etkisinin araştırılmasıÇankaya, Cemali; Arabacı, Ramiz; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı.
1988Tavuklarda pankreasın yapısal ve histokimyasal özellikleri alloxan verilmiş tavuklarda endokrin pankreasta görülen değişiklikler üzerinde araştırmalarÖzer, Aytekin; Yakışık, Mine; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Histoloji Embriyoloji Bilim Dalı.
2013Sığır sürülerinde solunum sistemi viruslarının enfeksiyon dinamiğinin serolojik takibi ve klinik olgulardan virus tespitiYeşilbağ, Kadir; Tuncer, Pelin; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Mikrobiyoloji Anabilim Dalı.
1997Lojistik regresyon -ayırma analizi, ayırma sorunu ve kalp hastalarında lojistik model yardımıyla risk ölçütlerinin belirlenmesiKan, İsmet; Ediz, Bülent; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Biyoistatistik Anabilim Dalı.
2021-07-27Bursa yöresi sokak köpeklerinde kene, bit ve pire enfestasyonlarının yaygınlığıÇırak, Veli Yılgör; Coşkunserçe, Gözde; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Parazitoloji Anabilim Dalı.; 0000-0001-6365-3461
1999Aile planlaması yöntemi kullanan 15-49 yaş grubu evli kadınların bir yıl boyunca izlenmesiAytekin, Necla Tugay; Kocagil, Canan; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Halk Sağlığı Anabilim Dalı.
1998Köpeklerde pyodermanın sağaltımında Trimethoprim-Sulfadoxine, Enrofloxacin ve Tylosin'in klinik etkilerinin karşılaştırılmasıBatmaz, Hasan; Tosun, Cevdet; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Veteriner İç Hastalıkları Anabilim Dalı.
1997Koyunlarda östrus sinkronizasyonu ve tohumlama metodlarının dölverimine etkisiSoylu, M. Kemal; Özbilgin, Yusuf Levent; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Dölerme ve Sun'i Tohumlama Anabilim Dalı.
2023-08-28Buzağı ishal olgularında Bovine Rotavirus (BRV) ve Bovine Coronavirus (BCoV) tespiti ve karakterizasyonuYeşilbağ, Kadir; Ateş, Özer; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Veteriner Fakültesi/Viroloji Anabilim Dalı.; 0000-0001-7676-9033