Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11452/18401
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.date.accessioned2021-03-26T07:20:54Z-
dc.date.available2021-03-26T07:20:54Z-
dc.date.issued1999-09-02-
dc.identifier.citationAnar, Ş. (2000). ''Kefir ve özellikleri ''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(1-2), 137-140.tr_TR
dc.identifier.issn1301-3173-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/18401-
dc.description.abstractBu. makalede fermente bir süt ürünü olan kefir hakkında bilgi verilmiş, ayrıca kefir granülleri, kefir üretimi, kefirin mikroflorası ve insan sağlığı açısından yararlı etkileri tartışılmıştır.tr_TR
dc.description.abstractIn this article some information about kefır, a product of fermented milk has been given. In addition, the kefir graıns, the production and microflora of kefir and the beneficial effects of it to the human health have been discussed.en_US
dc.language.isotrtr_TR
dc.publisherUludağ Üniversitesitr_TR
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rightsAtıf 4.0 Uluslararasıtr_TR
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subjectKefirtr_TR
dc.subjectFermentetr_TR
dc.subjectGranülleritr_TR
dc.subjectÜretimtr_TR
dc.subjectProductionen_US
dc.subjectFermenteden_US
dc.titleKefir ve özellikleritr_TR
dc.title.alternativeKefir and it's propertiesen_US
dc.typeArticleen_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergitr_TR
dc.contributor.departmentUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.tr_TR
dc.identifier.startpage137tr_TR
dc.identifier.endpage140tr_TR
dc.identifier.volume19tr_TR
dc.identifier.issue1-2tr_TR
dc.relation.journalUludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi / The Journal of the Faculty of Veterinary Medicine University of Uludağtr_TR
dc.contributor.buuauthorAnar, Şahsene-
Koleksiyonlarda Görünür:2000 Cilt 19 Sayı 1-2

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
19_1-2_22.pdf1.35 MBAdobe PDFKüçük resim
Göster/Aç


Bu öğe kapsamında lisanslı Creative Commons License Creative Commons