Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11452/17869
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.date.accessioned2021-03-18T07:29:13Z-
dc.date.available2021-03-18T07:29:13Z-
dc.date.issued1993-
dc.identifier.citationSoyutemiz, G. E. (1993). ''Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12(2), 89-95.tr_TR
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/17869-
dc.description.abstractTavuk kümes hayvanları içinde her bölge koşulunda yetişebilen, canlı ağırlık artış hızı yüksek, generasyon süresi kısa ve birim et verimi çok ekonomik olan bir hayvandır. Özellikle hayvansal kökenli protein açlığının söz konusu olduğu ülkemizde tavuk etleri protein noksanlığını kapatmada çok etkili olabilir.tr_TR
dc.language.isotrtr_TR
dc.publisherUludağ Üniversitesitr_TR
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rightsAtıf 4.0 Uluslararasıtr_TR
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subjectTavuk etitr_TR
dc.subjectBesin değeritr_TR
dc.subjectEttr_TR
dc.subjectKümes hayvanıtr_TR
dc.subjectEkonomik hayvantr_TR
dc.subjectKanatlıtr_TR
dc.titleTavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılmasıtr_TR
dc.typeArticleen_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergitr_TR
dc.contributor.departmentUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.tr_TR
dc.identifier.startpage89tr_TR
dc.identifier.endpage95tr_TR
dc.identifier.volume12tr_TR
dc.identifier.issue2tr_TR
dc.relation.journalUludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi / The Journal of the Faculty of Veterinary Medicine University of Uludağtr_TR
dc.contributor.buuauthorSoyutemiz, G. Ece-
Koleksiyonlarda Görünür:1993 Cilt 12 Sayı 2

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
12_2_14.pdf1.39 MBAdobe PDFKüçük resim
Göster/Aç


Bu öğe kapsamında lisanslı Creative Commons License Creative Commons