Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11452/16281
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Güneş, M. Ertan | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-11T07:32:27Z | - |
dc.date.available | 2021-02-11T07:32:27Z | - |
dc.date.issued | 2001 | - |
dc.identifier.citation | Güneş, M. E. (2001). "Balın sağlığımız için önemi". Uludağ Arıcılık Dergisi, 1(2), 19-20. | tr_TR |
dc.identifier.issn | 2687-5594 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11452/16281 | - |
dc.description.abstract | Bal arısı, kusursuz cihazlarla donatılmış bir canlıdır. Mükemmel bir organizmaya sahip olan arı, çok uzaktaki cisimleri atmış defa büyütülmüş olarak görür. Algılayıcıları kilometrelerce ötedeki çiçeğin kokusunu diğer kokularla karıştırmadan mükemmel bir şekilde algılar. Bu kusursuz canlı uzun bir sürecin sonunda mucize besin balı üretir. | tr_TR |
dc.language.iso | tr | tr_TR |
dc.publisher | Uludağ Üniversitesi | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | * |
dc.subject | Bal arısı | tr_TR |
dc.subject | Çiçek kokusu | tr_TR |
dc.subject | Sağlık | tr_TR |
dc.subject | Çatalhöyük | tr_TR |
dc.title | Balın sağlığımız için önemi | tr_TR |
dc.type | Article | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Uluslararası Hakemli Dergi | tr_TR |
dc.identifier.startpage | 19 | tr_TR |
dc.identifier.endpage | 20 | tr_TR |
dc.identifier.volume | 1 | tr_TR |
dc.identifier.issue | 2 | tr_TR |
dc.relation.journal | Uludağ Arıcılık Dergisi / Uludağ Bee Journal | tr_TR |
Appears in Collections: | 2001 Cilt 1 Sayı 2 |
This item is licensed under a Creative Commons License