Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Öğelere Göre Gözat:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
Tür
Kapsam
WOS
Scopus
BAP
Avrupa Birliği Destekli Yayın Sayısı
TÜBİTAK Destekli Yayın Sayısı
Dil
Erişim
Bölüm
Yardım
Dil
Türkçe
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
Bursa Uludağ Üniversitesi
Açık Erişim Sistemi
Bursa Uludağ Üniversitesinin araştırma çıktılarının yer aldığı açık erişim sistemidir.
Açık Erişim@BUU
Yazar Uludağ Üniversitesi/Teknik Meslek Yüksekokulu/Süt Ürünleri Teknolojisi Bölümü.
Atla:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
veya bir kaç harf giriniz:
Sırala:
Başlık
Yayın tarihi
Gönderi tarihi
Sıra ile:
Artan
Azalan
Sonuçlar/Sayfa
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Yazarlar/Kayıt:
Tüm
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Gösterilen sonuçlar 1 - 1 den 1
Yayın Tarihi
Başlık
Yazar(lar)
2006
Distribution and stability of aflatoxin M-1 during processing and ripening of traditional white pickled cheese
Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Farmakoloji ve Toksikoloji Anabilim Dalı.
;
Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.
;
Uludağ Üniversitesi/Teknik Meslek Yüksekokulu/Süt Ürünleri Teknolojisi Bölümü.
;
Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü.
;
0000-0002-5399-2395
;
Oruç, Hasan Huseyin
;
Çibik, Recep
;
Yılmaz, Engin
;
Kalkanlı, Ömer
;
AAI-2212-2021