Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Öğelere Göre Gözat:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
Tür
Kapsam
WOS
Scopus
BAP
Avrupa Birliği Destekli Yayın Sayısı
TÜBİTAK Destekli Yayın Sayısı
Dil
Erişim
Bölüm
Yardım
Dil
Türkçe
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
Bursa Uludağ Üniversitesi
Açık Erişim Sistemi
Bursa Uludağ Üniversitesinin araştırma çıktılarının yer aldığı açık erişim sistemidir.
Açık Erişim@BUU
Yazar Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
Atla:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
veya bir kaç harf giriniz:
Sırala:
Başlık
Yayın tarihi
Gönderi tarihi
Sıra ile:
Artan
Azalan
Sonuçlar/Sayfa
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Yazarlar/Kayıt:
Tüm
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Gösterilen sonuçlar 1 - 17 den 17
Yayın Tarihi
Başlık
Yazar(lar)
1987-10-15
Bamyanın dondurularak muhafazasındaki çeşitli ön işlemlerin ürün kalitesine etkisi
Kılıç, Oğuz
;
Ekinci, Ali
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1988-09-22
Bazı domates çeşitlerinin konserveye uygunlukları üzerinde çalışmalar
Yücel, Ahmet
;
Şayan, Cansu
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1987
Bazı hazır yemek konservelerinde üretim koşullarının kalite üzerine etkileri
Kılıç, Oğuz
;
Tekerli, Melek
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1987
Bazı melez bezelye çeşitlerinin konserve üretimine uygunluklarının saptanması
Kılıç, Oğuz
;
Erdoğmuş, Sema
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1987
Bursa bölgesinde yetişen bazı elma çeşitlerinden elde edilen elma sularının kimyasal kompozisyonu
Kılıç, Oğuz
;
Angoty, Naser
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1988
Bursa il merkezinde tüketime sunulan kahvaltılık tereyağlarının kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerinde bir araştırma
Kurdal, Ekrem
;
Tayan, Mehlika
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1987-10-16
Bursa ve İstanbul illerinde derin dondurma yöntemi ile sebze ve meyve muhafaza eden tesislerin uyguladığı yöntemler ve sorunları
Başoğlu, Fikri
;
Uslu, Şenel
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1989-11
Bursa yöresinde üretilen sucukların genel kalite nitelikleri üzerinde araştırmalar
Yücel, Ahmet
;
Karaca, Zeliha
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1987
Bursa-Balıkesir bölgesi beyaz peynir işletmelerinin teknolojik yapıları ve üretilen beyaz peynirlerin kalitelerinin saptanması üzerinde bir araştırma
Kılıç, Oğuz
;
Etel, Mehmet
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1988
Çeşitli ön işlemlerin mantar konservesinin kalitesine etkisi
Kılıç, Oğuz
;
Minare, Hakan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1989-03-10
Değişik saklama koşullarındaki sterilize sütlerin kimyasal ve mikrobiyolojik kalite kontrolleri
Kurdal, Ekrem
;
Uylaşer, Vildan
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1989-02-24
Domates salçasında pH yükselmesine etki eden faktörler
Kılıç, Oğuz
;
Çakır, Mehmet Dilaver
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1988
Lipaz ve proteaz enzimleri katılarak üretilen beyaz peynirlerin uygun olgunlaşma süresinin saptanması
Kılıç, Oğuz
;
Aydemir, A. Serdar
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1989-10-03
Şeftali konservesinde bazı kalite kriterlerinin optimizasyonu üzerinde bir araştırma
Kılıç, Oğuz
;
Çopur, Ömer Utku
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1989-11-08
Şekerlemelerde kullanılan boyalar ile mikroorganizma yüklerinin saptanması üzerinde bir araştırma
Başoğlu, Fikri
;
Biricik, Gülnur Fehmiye
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1988-11-11
Taze ve dondurularak muhafaza edilmiş çilek kullanarak yapılan reçellerin kalite kriterleri üzerine bir araştırma
Başoğlu, Fikri
;
Gülpek, Nuray
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
1989-11-08
Taze ve dondurulmuş enginarlardan üretilen konservelerin kalite kriterleri
Kılıç, Oğuz
;
Batır, Meliha
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.