Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Öğelere Göre Gözat:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
Tür
Kapsam
WOS
Scopus
BAP
Avrupa Birliği Destekli Yayın Sayısı
TÜBİTAK Destekli Yayın Sayısı
Dil
Erişim
Bölüm
Yardım
Dil
Türkçe
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
Bursa Uludağ Üniversitesi
Açık Erişim Sistemi
Bursa Uludağ Üniversitesinin araştırma çıktılarının yer aldığı açık erişim sistemidir.
Açık Erişim@BUU
Yazar Beccaro, G. L.
Atla:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
veya bir kaç harf giriniz:
Sırala:
Başlık
Yayın tarihi
Gönderi tarihi
Sıra ile:
Artan
Azalan
Sonuçlar/Sayfa
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Yazarlar/Kayıt:
Tüm
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Gösterilen sonuçlar 1 - 4 den 4
Yayın Tarihi
Başlık
Yazar(lar)
2010
Antifungal activity of chestnut shell extracts
Bounous, G.
;
Beccaro, G. L.
;
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.
;
Kumral, Ayşegül Yıldırım
;
Yavuz, Mümine
;
Korukluoğlu, Mihriban
;
Ertürk, Ümran
;
AAG-8415-2021
;
J-5125-2018
;
16039935800
;
36814751100
;
8213196200
;
7801661220
2010
The development of chestnut industry of Turkey in the last half century
Bounous, G.
;
Beccaro, G. L.
;
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.
;
Soylu, Arif
;
14054901500
2010
Effects of different treatments on rooting of European chestnut hardwood cuttings
Bounous, G.
;
Beccaro, G. L.
;
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.
;
Uludağ Üniversitesi/Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu.
;
Ertürk, Ümran
;
Çetin, Murat
;
7801661220
;
36452005300
2010
Proximate content and starch granule structure in raw and boiled chestnuts with different aptitude to candying
Bounous, G.
;
Beccaro, G. L.
;
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.
;
Mert, Cevriye
;
AAH-3908-2021
;
14054509700