Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
???browse.menu.publicationcategory???
???browse.menu.wos???
???browse.menu.scopus???
???browse.menu.bap???
???browse.menu.ec???
???browse.menu.tubitak???
???browse.menu.language???
???browse.menu.accessrights???
???browse.menu.department???
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Açık Erişim@BUU
Browsing by Author 0000-0001-8093-3369
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date
Title
Author(s)
2017-10
Antioxidant properties of probiotic fermented milk supplemented with chestnut flour (Castanea sativa Mill)
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
0000-0002-8482-5055
;
0000-0001-8093-3369
;
Özcan, Tülay
;
Yılmaz, Ercan Lütfiye
;
Akpınar, Beyazıt Arzu
;
Delikanlı, Berrak Kıyak
;
AAG-8219-2021
;
AAG-8194-2021
;
AAF-3213-2020
;
25926089700
;
35750795400
;
12545580300
;
56805135500
2019-09-11
Bursa ilinde tüketime sunulan nar ekşisi ve nar ekşili soslarda sorbik asit ve benzoik asit miktarlarının belirlenmesi
Akpınar Bayizit, Arzu
;
Hoca, Gökçe
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
;
0000-0002-8587-7260
;
0000-0001-8093-3369
2019-09-11
Bursa piyasasında bulunan limon sosu ve limon sularında sorbik asit ve benzoik asit miktarının HPLC ile belirlenmesi
Bayizit, Arzu Akpınar
;
Barlak, Nihal
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
;
0000-0003-4387-064X
;
0000-0001-8093-3369
2014-11
Effects of various whey proteins on the physicochemical and textural properties of set type nonfat yoghurt
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
0000-0001-8093-3369
;
Delikanlı, Berna Kıyak
;
Özcan, Tülay
;
AAI-4330-2021
;
AAG-8194-2021
;
56805135500
;
25926089700
2016-05-06
Improving the textural properties of yogurt fortified with milk proteins
Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
0000-0001-8093-3369
;
Delikanlı, Berrak
;
Özcan, Tülay
;
AAG-8194-2021
;
56805135500
;
25926089700
2019-10-03
Palm yağında 3-MCPD ve glisidol esterleri oluşumunun önlenmesi ya da azaltılması için uygun proses şartlarının belirlenmesi.
Bayizit, Arzu Akpınar
;
Elmas, Aslıhan
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
;
0000-0002-5261-6021
;
0000-0001-8093-3369
2019-09-10
Siyah zeytin ezmesi üretiminde BRC (British Retail Consortium, v8) uygulanması
Bayizit, Arzu Akpınar
;
Kartaner, İrem
;
Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
;
0000-0002-5336-3759
;
0000-0001-8093-3369