Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
???browse.menu.publicationcategory???
???browse.menu.wos???
???browse.menu.scopus???
???browse.menu.bap???
???browse.menu.ec???
???browse.menu.tubitak???
???browse.menu.language???
???browse.menu.accessrights???
???browse.menu.department???
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Açık Erişim@BUU
Browsing by Author Şen, Cem
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date
Title
Author(s)
2000-04-06
Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi
Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
;
Şen, Cem
;
Temelli, Seran
1994
Bursa et ve balık kurumunda kesilen koyun ve keçilerin hareketli aeromonaslar yönünden incelenmesi
Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.
;
Tayar, Mustafa
;
Çetin, Cengiz
;
Şen, Cem
;
Şen, Ayşin
;
Eyigör, Ayşegül
1993
Bursa yöresinde tüketilen sütlerdeki kurşun (Pb) düzeylerinin saptanması
Sayal, Ahmet
;
Aydın, Ahmet
;
Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Biyokimya Anabilim Dalı.
;
Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknoloji Anabilim Dalı.
;
Mert, Nihat
;
Tayar, Mustafa
;
Şen, Cem
;
Çetin, Meltem
2013
Effects of peripheral ghrelin treatment and the associations between leptin and ghrelin in growing ram lambs
Uludağ Üniversitesi/Veterinerlik Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.
;
Uludağ Üniversitesi/Veterinerlik Fakültesi/Hayvan Bilimleri Bölümü.
;
Uludağ Üniversitesi/Veterinerlik Fakültesi/Biyokimya Anabilim Dalı.
;
0000-0002-4341-5842
;
0000-0001-7052-1694
;
Şen, Cem
;
Udum, Duygu Küçükşen
;
Tanrıverdi, Meltem
;
Üstüner, Takan
;
AAG-9127-2021
;
AAH-5167-2021
;
55928022600
;
31967936400
;
55387309300
;
55927528200
1998
Farklı işleme ve depolama sıcaklıklarına bağlı olarak ballardaki hidroksimetilfurfural miktarında meydana gelen değişikliklerin incelenmesi
Şen, Cem
;
Kurt, Hülya
;
Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2003-07-29
Farklı yöntemlerle depolanan ve marinat hamsi üretiminde kullanılan hamsinin tazeliğinin ürünün mikrobiyolojik ve organoleptik kalitesi üzerine etkilerinin saptanması
Şen, Cem
;
Tırakoğlu, Tuğba
;
Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1992
Kalsiyum klorür ilavesi ve ısıl işlemin beyaz peynir randırnamı üzerine etkileri
Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.
;
Şen, Cem
;
Tayar, Mustafa
;
Berker, Aşkın
;
Ergüzel, Ece
;
Başeğmez, Zehra
1993
Liver lead levels of slaughtered cattle in Bursa
Sayal, Ahmet
;
Aydın, Ahmet
;
Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
;
Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Biyokimya Anabilim Dalı.
;
Tayar, Mustafa
;
Mert, Nihat
;
Çetin, Meltem
;
Şen, Cem