Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
???browse.menu.publicationcategory???
???browse.menu.wos???
???browse.menu.scopus???
???browse.menu.bap???
???browse.menu.ec???
???browse.menu.tubitak???
???browse.menu.language???
???browse.menu.accessrights???
???browse.menu.department???
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Açık Erişim@BUU
Browsing by Author Şahin, İsmet
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 21
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2003-08-01
Bazı organik gıdalara uygulanan karbondioksit basıncının mikroflora üzerine etkisinin araştırılması
Şahin, İsmet
;
Kaya, Didem
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1983
Bazı tarımsal artıklardan mikrobiyolojik yolla pektolitik enzim üretimi üzerinde bir araştırma
Şahin, İsmet
;
Dönmez, Sedat
;
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Tarım Ürünleri Teknolojisi Bölümü.
;
Kılıç, Oğuz
1999-02-24
Beyaz peynirde bozulma etkeni mayalar
Şahin, İsmet
;
Öztürk, Neşe
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-02-15
Bursa İl merkezinde satışa sunulan bazı besinlerde rastlanan küfler
Şahin, İsmet
;
Sönmezocak, Şule
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2002-12-20
Bursa'da tüketime sunulan bazı baharatların küf yük ve florasının araştırılması
Şahin, İsmet
;
Uygun, Çiğdem Kutlu
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2006
Campylobacter contamination in raw milk and white cheese
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Korukluoğlu, Mihriban
;
Şahin, İsmet
;
J-5125-2018
;
8213196200
;
14020460400
2007-02
Chemical compositions of traditional Tarhana having different formulations
Aşan, Müge
;
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Tamer, Canan Ece
;
Kumral, Ayşegül
;
Şahin, İsmet
;
AAG-8503-2021
;
AAG-8415-2021
;
8228159500
;
16039935800
;
37046079900
;
14020460400
2001-09-17
Değişik hammaddelerden farklı oranlarda şeker katkısıyla üretilen bozaların kalite kriterleri üzerinde araştırmalar
Şahin, İsmet
;
Aytekin, Selda
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2007
Determination of flavan-3-ols and trans-resveratrol in grapes and wine using HPLC with fluorescence detection
Uludağ Üniversitesi/Tıp Fakültesi/Farmakoloji Anabilim Dalı.
;
0000-0001-7871-1628
;
Gürbüz, Ozan
;
Göçmen, Duygu
;
Gürsoy, Murat
;
Aydın, Sami
;
Büyükuysal, Levent R.
;
Dağdelen, Fatih
;
Şahin, İsmet
;
Usta, Mehmet
;
8528582100
;
55967047900
;
18133776200
;
57197640824
;
7005387015
;
14020460400
;
6507171811
;
14020897700
2009-10
Effect of the use of different lactic starters on the microbiological and physicochemical characteristics of naturally black table olives of gemlik cultivar
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Kurmal, Ayşegül
;
Başoğlu, Fikri
;
Şahin, İsmet
;
AAG-8415-2021
;
16039935800
;
25629293100
;
14020460400
1997
The effect of the use of hop additives and lactic acid bacteria starter in the preparation of dough on the properties of the resulting dough and bread
Ercan, Recai
;
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Göçmen, Duygu
;
Şahin, İsmet
;
55967047900
;
14020460400
2007-09
The effects of wheat sourdough on glutenin patterns, dough rheology and bread properties
Dağdelen, Adnan Fatih
;
Uludağ Üniversitesi/Mühendislik Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
0000-0001-7871-1628
;
Göçmen, Duygu
;
Gürbüz, Ozan
;
Kumral, Ayşegül Yıldırım
;
Şahin, İsmet
;
AAG-8415-2021
;
55967047900
;
8528582100
;
16039935800
;
14020460400
1995-03-14
Elek altı siyah zeytinlerin zeytin ezmesi olarak işlenmesi üzerine araştırmalar
Şahin, İsmet
;
Kıvrak, Sıdıka
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2001-07-24
Gıdalardan bulaşabilen bağırsak patojeni bakterilerin gelişmesine bazı baharatların etkileri
Şahin, İsmet
;
Yıldırım, Ayşegül
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-04-19
Hamur hazırlanmasında şerbetçiotu ve laktik starter kullanımının hamur ve ekmeğin özelliklerine etkileri
Şahin, İsmet
;
Göçmen, Duygu
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1998-03-27
Hıyar turşularında yumuşamanın önlenmesi ve kullanılabilecek kalsiyum klorür (CaCl2) miktarının belirlenmesi
Şahin, İsmet
;
Akbaş, Hülya
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1999-03-08
Hıyar turşusu fermentasyonunda uygun sorbat ve benzoat miktarlarının araştırılması
Şahin, İsmet
;
Savaş, Elif
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1997-03-07
Propiyonik asit ve tuzlarının bazı küflerin gelişmesi üzerine etkisi
Şahin, İsmet
;
Dandin, Ayben
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2004
Salamura siyah zeytin üretiminde geleneksel Gemlik yönteminin günümüz koşullarına uyarlanması
Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.
;
Uylaşer, Vildan
;
Şahin, İsmet
1995
Samsun'da satışa sunulan bazı besinlerin aflatoksin yönünden araştırılması
Şahin, İsmet
;
Apak, Seda
;
Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.